Bel ons!
0598 - 631370
Of mail: info@zendbv.nl
Copyright ę 2012 by Zend BV  Ě  All Rights reserved  Ě  E-Mail: info@zendbv.nl
24/7 bereikbaar
24/7 bereikbaar
In samenwerking met Van Hooff intern transport kunnen wij u een breed scala aan diensten aanbieden op het gebied van verhuur, verkoop en onderhoud van interne transportmiddelen. Van handpallettruck tot hoogbouwtruck. Onze dienstverlening is gebaseerd op drie pijlers: continu´teit, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Continu´teit
Voor u is voortgang in uw logistieke proces van het grootste belang. Als geen ander zijn wij van deze wetenschap doordrongen. Onze organisatie is middels een optimale bereikbaarheid, korte lijnen en een nauwkeurige terugkoppeling gericht op maar ÚÚn doel: uw continu´teit. Onze interne transportmiddelen worden te allen tijde door de uitstekend geoutilleerde werkplaats in bedrijfszekere staat gebracht om inzet bij u te garanderen. En mocht er op locatie een machine uitvallen, dan hebben wij een twintigtal goed opgeleide monteurs, ieder uitgerust met een volledig ingerichte servicebus, die uw continu´teitsproces waarborgen. Voor u is intern transport geen core-business, voor ons is dit dagelijks werk.


Flexibiliteit
Geen organisatie is hetzelfde en daarmee ook niet de behoefte aan intern transport . Op grond van onze ervaring en kennis analyseren wij het belang van intern transport in uw logistieke proces met als uitgangspunt: optimalisering in effectiviteit en kostenbeheersing. Onze flexibele instelling met betrekking tot verbintenissen en materieel is hierbij maatgevend. Flexibiliteit houdt in dat u eenheden kunt huren of inleveren al naar gelang de behoefte. Dit betekent voor u dat uw kosten voor intern transport parallel lopen aan de te realiseren omzet en er in geval van een mindere behoefte geen dood kapitaal bij u aanwezig is. U wilt zicht niet binden?...u hoeft zicht niet te binden!


Onafhankelijkheid
Intern transportleveranciers zijn er ruim voldoende en allen zullen zij u adviseren te kiezen voor hun merk. De vraag is echter of een advies gebaseerd op specificaties van het merk voldoet aan uw karakteristieke situatie. Wij leveren u geen merk, maar een dienst. Door onze merkonafhankelijkheid en jarenlange kennis van de markt kunnen wij u het best passende advies geven. Kortom, onafhankelijkheid biedt u in combinatie met onze visie op flexibiliteit en waarborg in continu´teit altijd de meest optimale toepassing voor uw behoefte. De juiste balans tussen ambities en reŰle mogelijkheden.


Ook voor het kopen van gebruikte heftrucks, reachtrucks en elektropallettrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie klik hier.
Intern transport
Intern transport